القائمة الرئيسية

الصفحات

الباتاشو بطريقة سهلة والمذاق يا سلام

التنقل السريع



    1. المقادير
    2. كوب ماء
      ربع كوب زيت ذرة
      كوب دقيق منخول مع ملعقة بيكنج بودر
      4 بيضة + ملعقة ماء ورد
      ربع ملعقة ملح + ملعقة سكر
      الحشو
      كريم شانتيي 
    3. احضرى وعاء و ضعى به الماء و الزيت و الملح و السكر وقومى بغبيهم

      قومى بنخل الدقيق مع البيكنج بودر وقومى بوضع الدقيق دفعة واحدة و قومى بتقليبها بعلقة خشبية

      قومى برفعة من على النار وعندما يبر ضعى البيض واحدة تلو الاخرى و الفانيليا و قومى بضربهم بالمضرب الكهربى جيدا

      احضرى صينية الكاب كيك و ضعى بها الورق الخاص بها و قومى بتوزيع الخليط على عدد القوالب

      وادخليها الفرن و اتركيها لمدة 35 دقيقة على درجة حرارة 180 درجة
      ويجب ان يكون الفرن ساخن

      عند خروجها
      قومى بحشوها من الداخل بالكريم و على الوجه قومى بوضع صلصة الشيكولاتة

    هل اعجبك الموضوع :

    تعليقات