- كوب ماء
ربع كوب زيت ذرة
كوب دقيق منخول مع ملعقة بيكنج بودر
4 بيضة + ملعقة ماء ورد
ربع ملعقة ملح + ملعقة سكر
الحشو
كريم شانتيي - احضرى وعاء و ضعى به الماء و الزيت و الملح و السكر وقومى بغبيهم
قومى برفعة من على النار وعندما يبر ضعى البيض واحدة تلو الاخرى و الفانيليا و قومى بضربهم بالمضرب الكهربى جيدا
احضرى صينية الكاب كيك و ضعى بها الورق الخاص بها و قومى بتوزيع الخليط على عدد القوالب
وادخليها الفرن و اتركيها لمدة 35 دقيقة على درجة حرارة 180 درجة
ويجب ان يكون الفرن ساخن
عند خروجها
قومى بحشوها من الداخل بالكريم و على الوجه قومى بوضع صلصة الشيكولاتة
الباتاشو بطريقة سهلة والمذاق يا سلام
التنقل السريع
تعليقات
إرسال تعليق